U bent hier

De PREnTFABRIEK

Maak kennis met de wondere wereld van illustraties in De PREnTFABRIEK! Deze tentoonstelling in Villa Verbeelding is de aftrap voor een reizende tentoonstelling die kinderen (6-12 jaar) stimuleert om aan de slag te gaan met illustraties en boeken.

Maak kennis met de wondere wereld van illustraties in De PREnTFABRIEK! Deze tentoonstelling in Villa Verbeelding, PXL-MAD en Bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Kuringen) is de aftrap voor een reizende tentoonstelling die kinderen (6-12 jaar) stimuleert om aan de slag te gaan met illustraties en boeken.

Kijken en doen, dat is de boodschap! Je verkent de tentoonstelling met mini-workshops. Laat je meevoeren in de boeken met illustraties van de tekenaars. En leef je uit met schetsen, tekenen, knippen, plakken, ...

In Villa Verbeelding ontdek je originele illustraties van prentenboekenmakers Leo Timmers, Benjamin Leroy, Merel Eyckerman, Wout Olaerts, Kris Nauwelaerts en Yoeri Slegers. In PXL-MAD zie je illustraties van typische genres zoals fictie, non-fictie en strip. Je kan er werk bewonderen van Mathieu De Guchteneere, Chris Vosters, Tineke van Hemeldonck, Nick Claes en Jenny Stieglitz.

02/03/2018 tot 31/03/2018