U bent hier

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen zoekt projectleider (M/V/X) voor ‘Vlaamse Meesters in situ’

Voltijds  / Vanaf april 2018 voor tenminste één jaar.

 

 ‘Vlaamse Meesters in situ’ is een hefboomproject van Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen voor Toerisme Vlaanderen en ontsluit op een veertigtal plekken in Vlaanderen en Brussel schilderijen van Vlaamse Meesters die nog altijd op de plek waarvoor ze gemaakt hangen. Ontsluiten betekent onder andere de werken beter belichten, een touchscreen plaatsen met boeiende achtergrondinformatie met audio en film. Het project start al op enkele sites in 2018 maar loopt voor het grootste deel tussen 1 juni en einde september 2019.

 

Om het project mee in goede banen te leiden zoeken we een projectleider. Je bent het aanspreekpunt voor de externe partners (de erfgoedsites maar ook sponsors en middenveldpartners) je volgt mee de contracten op met de leveranciers, de uitwerking, implementatie en opvolging van het communicatie- en marketingplan. Je houdt de deadlines in het oog, de communicatie en afspraken met Toerisme Vlaanderen en met de verschillende sites. Je bent stressbestendig, kan leiding geven aan een reeks vrijwilligers die samen met jouw het project uitrollen. Je werkt samen met de webmaster, en met de andere medewerkers van OKV onder leiding van de directeur.

 

Profiel

Je behaalde tenminste een Bachelor in de Kunstwetenschappen of communicatiewetenschappen, geschiedenis of een andere opleiding waarvan je  zelf denkt dat die van pas kan komen. Stressbestendig, teamspeler, communicatief. Je  bent secuur, kan budgetten in het oog houden en beschikt over een ruim netwerk in de sector dat u helpt dit project te verwezenlijken.

 

Je  hebt tenminste drie jaar ervaring in projectmanagement met oog voor marketing en communicatie.

 

Vergoeding

U wordt vergoed volgend PC 319 op niveau B1A of L1 rekening houdende met uw relevante anciënniteit.    

       

Procedure

Stuur uw sollicitatiebrief voor 15 maart naar

Openbaar Kunstbezit in Vlaanderen

Sint-Margrietstraat 11

9000 Gent

Of per mail naar peter.wouters@okv.be