U bent hier

SMAK bestaat twintig jaar (VOLZET)

Locatie

SMAK
Jan Hoetplein 1 9000 Gent
België
BE

Het uitgelezen moment om opnieuw – en voor het eerst in twee decennia – een deel van de collectie te ontdekken in het volledige museumgebouw inclusief een uitloper in het MSK. Aan de hand van 150 werken word je meegevoerd doorheen een spannend labyrint van hedendaagse kunst, waarbij het kunstwerk en de kunstenaar centraal staan. Iconische werken worden afgewisseld met verborgen parels en aanwinsten die de afgelopen twintig jaar aan de collectie werden toegevoegd. Met werk van o.a. Francis Alÿs, Kader Attia, Francis Bacon, Michaël Borremans, Marcel Broodthaers, Berlinde De Bruyckere, Marlene Dumas, David Hammons, Ann Veronica Janssens, Panamarenko (in MSK), Joseph Beuys (in MSK), Luc Tuymans,...

Schrijf je in voor één van de exclusieve rondleidingen voor OKV-Club leden op zaterdag 13 april vanaf 14 uur. De deelnameprijs bedraagt € 21 per persoon. Het aantal plaatsen is beperkt. Een inschrijving bij voorkeur via het inschrijvingsformulier is definitief na betaling op rekening BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘SMAK’.

Goed nieuws voor de bezitters van een museumpas. Leg je museumpas voor aan de balie van het S.M.A.K. en betaal zelf € 5 voor het toegangsticket. De deelnameprijs bedraagt dan nog € 5 te betalen aan OKV op rekening BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘SMAK’. De museumpashouders betalen dus de dag zelf hun toegangsticket (mits voorlegging van hun museumpas) aan  € en betalen voorafgaandelijk  € 5 aan OKV als inschrijving.

De 20 eerste inschrijvingen gaan op rondleiding met museumdirecteur Philippe Van Cauteren.

De inschrijving is definitief na inschrijving via de link op deze pagina én betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN BE67 4480 0073 6187 met vermelding 'SMAK', het aantal deelnemers en de naam waaronder de inschrijving gebeurd is.

 

Afbeelding: Francis Bacon Figure Sitting 1955 olieverf op doek 152 x 117cm Foto: Dirk Pauwels

 

Voorwaarden
1.Het bezoek, begeleid door een gids, duurt ongeveer anderhalft uur.
2.Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.
3.De betaling dient ten laatste op 1 april op de rekening van OKV te staan liefst via de link op de pagina van de website. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving.
4.Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 17 november. Daarna is de betaling definitief.
5.Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
6.Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie.
7.Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.